Euro 37,00
Dolar 34,22
Gram Altın 3.021

BAE'den, Ukrayna'ya 100 milyon dolarlık insani yardım

Baeden-Ukraynaya-100-Milyon-Dolarlik-Insani-Yardim 3B7Fbbc

ABU DHABI (AA) - BAE resmi ajansı WAM'da yer alan haberde, BAE Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayid Al Nahyan'ın "Ukraynalı sivillere 100 milyon dolar değerinde insani yardım sağlanmasını emrettiği" belirtildi.

BAE'nin savaşın neden olduğu krizden etkilenen Ukraynalı sivillere "daha önceki aylarda da yardımda bulunduğu" hatırlatıldı.

BAE Devlet Başkanı Bin Zayid ve Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy dün telefon görüşmesi gerçekleştirmişti.

Görüşmede, iki ülke arasındaki dostluk ve iş birliğinin yanı sıra Ukrayna krizindeki son gelişmelerin yanı sıra diyalog ve diplomatik çözümlere başvurarak gerilimi azaltma konuları ele alınmıştı.


Muhabir: Çağrı Koşak

Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
dqwdqwdqw
<