Euro 37,11
Dolar 34,24
Gram Altın 3.015

Yeni halka arz kapıda!

BİEN YAPI halka arz olacak! Tam 86 Milyon lot satışa çıkacak! 

Image-3

BİEN YAPI halka arz olacak! Tam 86 Milyon lot satışa çıkacak! 

Bien Yapı Ürünleri San. Turizm ve Tic. A.Ş. (BIENY) halka arz edilecek. Şirket, 2023 yılında halka arz için hazırlıklarına devam ediyor. SPK'ya gerekli belgeleri sunan Bien Seramik'in halka arzı, Akbank, Garanti Bankası ve Yapı Kredi konsorsiyumu tarafından yapılacak.

86 milyon 791 bin 342 lotun halka arz edileceği şirkette, halka açıklık oranı %24,04 olacak. Hisse kodu BIENY olarak belirlendi ve dağıtım yöntemi oransal dağıtım şeklinde gerçekleştirilecek.

Halka arzdan elde edilecek gelirin kullanımı da belirlendi. Şirketin elde edeceği fonun %45-55'i, Aydın Çine bölgesindeki yeni fabrika yatırımının tamamlanmasına ayrılacak. Geri kalan %45-55'lik kısım ise işletme sermayesinin finansmanında kullanılacak.

Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
dqwdqwdqw
<