Euro 37,21
Dolar 34,28
Gram Altın 2.979

Dolar/TL yukarı yönlü hareketine devam ediyor !

Dolar-Yine-Zirvede-Uzmanekonomi

Sabah saatlerinde dolar 19,50 seviyesini geçti... Yatırımcılar gözlerini 15.30 da açıklancak istihdam verisine dikti!!

USD/TRY paritesi yukarı yönlü hareketine devam ediyor ve sabah saatlerinde 19,50 TL seviyesini aşarak yeni bir rekor kırdı.

Haftaya 19,45 TL'nin hemen altında başlayan USD/TRY, hafta boyunca neredeyse %0,3 yükselerek 19,50 TL civarında işlem gördü. Piyasa açılmadan önce kısa bir süreliğine 19,41 TL'den işlem gördükten sonra hızlı bir şekilde toparlanan USD/TRY, 19,50 TL seviyesini aştı.

Aynı zamanda Dolar Endeksi (DXY) zayıf bir görünüm sergiliyor ve haftalık bazda yaklaşık %0,5 düşüşle sabah saatlerinde 101,2 seviyesinde bulunuyor.

Yatırımcılar, bugün saat 15.30'da açıklanacak olan tarım dışı istihdam verilerini yakından takip ediyorlar.

EUR/TRY tarafında ise haftalık bazda %0,4'lük bir artış yaşandı ve sabah saatlerinde kur 21,52 TL seviyesinde işlem görüyor.

Dünkü 21,65 TL'lik yeni zirveden sonra, EUR/TRY bugün küçük bir gerileme yaşadıktan sonra yükseliş trendini sürdürüyor.

Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
dqwdqwdqw
<