Brandt hedefini güncelledi !

Brandt hedefini güncelledi !

Yaptığı analizlerle son dönemde gündem olan analist Brandt, Bitcoin hedefini güncelledi !

Uzun zamandır Bitcoin fiyat tahminleriyle popüler hale gelen Peter Brandt, son zamanlarda Bitcoin için bir hedef fiyat belirleyerek bu seviyenin üzerinde sert artışlar beklediğini söyledi.

Deneyimli analist Brandt, olumlu havanın etkisiyle Bitcoin’in son fiyat hareketinde 30.000 doların üzerinde yer bulmasından sonra yatırımcılara en büyük kripto para için uzun vadeli düşünmelerini önerdi.

Bitcoin ile birlikte hisse senedi ve altın piyasalarında yükseliş beklentisinden bahsederken Peter Brandt, Bitcoin için 40.000 dolarlık bir fiyat hedefi belirledi. Brandt’ın paylaştığı grafikte BTC’nin 25.000 dolarlık güçlü desteği aşarak 29.000 dolara ulaştıktan sonra 40.000 dolarlık bir fiyat seviyesine yöneldiği görüldü. Daha önce de Bitcoin’in önümüzdeki bir yıl içinde 69.000 dolarlık rekor seviyesini aşabileceğini belirterek daha geniş bir perspektif sundu.

Bugünkü kripto piyasasında Bitcoin pozitif trendine devam ederken Ethereum son 24 saat içinde Bitcoin’den ilgi çalmaya başladı. En büyük altcoin, Shapella güncellemesinin başarılı bir şekilde uygulanmasının ardından %10’a kadar değer artışıyla 2.100 dolara sıçradı, ancak Bitcoin daha düşük bir değer artışıyla 31.000 dolar civarında kaldı.

Özellikle Shapella güncellemesinin başarılı bir şekilde uygulanmasından sonra Ethereum yatırımcıları kripto para birimine olan taleplerini belirgin şekilde artırdı. Ağ güncellemesinden sonra ilk hareket yukarı yönlü olurken, piyasa yorumcuları düzeltme olasılığı konusunda uyarılarını sürdürerek dikkatli olunması gerektiğini belirtiyorlar.